I det romslige hjørnet

Mange av oss har en tendens til å overfylle kjøleskapet. Med Norcool kjølehjørne har du god plass til det du trenger, selv når du har gjort storinnkjøp.

Norcool Kjølehjørne gir god oversikt og gode lagringsmuligheter. Foto av Carl Martin Nordby

Når kjøleskapet er stappfullt av matvarer, er det umulig å ha oversikt over hva man faktisk har, og mye av maten blir dessverre dårlig før vi rekker å spise den. I Norge har vi ekstremt høyt matsvinn, noe som har negative konsekvenser, både for lommeboken og miljøet. Det enkleste vi kan gjøre for å unngå at maten går i søpla, er å holde orden i kjøleskapet. Da er godt med plass en avgjørende faktor.

Kvalitet og kvantitet

Norcool kjølehjørne har god plass til sortering av matvarer, slik at du alltid har oversikt. Foto av Carl Martin Nordby

Norcool kjølehjørne har god plass til sortering av matvarer, slik at du alltid har oversikt.
Foto: Carl Martin Nordby

Kjølehjørne fra Norcool rommer like mye som fire-fem vanlige kjøleskap, noe som frigir plass til organisering og sortering av matvarene.  Her kan du få både kvantitet og kvalitet i samme løsning. Råvarer som frukt, grønnsaker, kjøtt og fisk holder seg bedre når de blir oppbevart riktig og ikke sloss om plassen med andre matvarer i et trangt kjøleskap. Innredningen er elegant og moderne, med klare, herdede glasshyller for optimal oversikt og et stilrent uttrykk. Til tross for en betydelig større kapasitet, er kjølehjørnet stillegående, og i likhet med alminnelige kjøleskap merket med energiklasse A+. Et kjølehjørne bidrar til en praktisk og elegant utnyttelse av kjøkkenarealet, enten du ønsker skapet integrert i kjøkkeninnredningen eller frittstående. Skapet kan integreres i alle typer kjøkken, og du kan velge mellom møbeldør lik din egen kjøkkeninnredning eller stålfront. Kjølehjørnet er både energi- og arealeffektivt, med 1161 liter nyttevolum, som gjør det til et av de største kjøleskapene for husstander på markedet.

Klart for storinnkjøp

Norcool Kjølehjørne legge til rette for planlegging av store matinnkjøp, som sparer pengeforbruket. Foto av Carl Martin Nordby

Norcool Kjølehjørne legge til rette for planlegging av store matinnkjøp, som sparer pengeforbruket.
Foto: Carl Martin Nordby

I mange husholdninger foretrekker man å ta handleturen én gang i uka fremfor å handle hver dag. Det kan spares tusenvis av kroner på å planlegge måltider på forhånd og tenke mer langsiktig i forhold til innkjøp. De fleste alminnelige kjøleskap er ikke skapt for storhandel, og begrenset plass er derfor den største utfordringen for mange familier hvor matkonsumet er høyt. Kjølehjørnet hindrer at plassmangel står i veien for de store matinnkjøpene, og gjør det enkelt å plassere maten etter kategori med egne områder egnet for ulike matvarer. Størrelse, i kombinasjon med smidig og lekkert design, gjør kjølehjørnet til et imponerende stykke møbel, perfekt for store og små husholdninger.