Kjøkkenets kalde skuff

Matvanene våre endrer seg, og kjøkkenutstyret følger etter. Kjøleskuffen bidrar til å gjøre matlagingen mer effektiv, med full oversikt over kjølevarene.

Norcool Kjøleskuff frigjør plass på kjøkkenet. Foto av Carl Martin Nordby

Kjøkkenet blir ofte betegnet som hjemmets hjerte, med sin lange tradisjon som et naturlig knutepunkt hvor mennesker samles og måltider nytes. Og kjøkkenets status i hjemmet har ikke blitt mindre med tiden – tvert imot. Vi tilbringer stadig mer tid på kjøkkenet, i takt med at interessen for matlaging øker og blir mer utbredt. Med et mer moderne kosthold og mulighetene som finnes på markedet i dag, er det helt naturlig at kjøkkenet tar del i utviklingen. For i tillegg til større bevissthet rundt maten vi spiser, skal utstyret være i orden.

Total oversikt

Norcool kjøleskuff gir deg full oversikt over dine kjølevarer. Foto av Carl Martin Nordby

Norcool kjøleskuff gir deg full oversikt over dine kjølevarer.
Foto: Carl Martin Nordby

Kjøleskuffen passer for store og små husholdninger. Den kan være et supplement til det tradisjonelle kjøleskapet, for å frigjøre plass til oppbevaring, eller erstatte kjøleskapet for å få bedre plass i rommet. Kjøleskuffen gjør det enkelt å sortere og organisere maten, i og med at du får optimal oversikt over innholdet når du ser det ovenfra. Med skuffen praktisk gjemt under benkeplaten, er kjølevarene lett tilgjengelige mens kokkeleringen pågår, som bidrar til å gjøre matlagingen mer effektiv og lettvint. Den innvendige løsningen er romslig og består av to store skuffer, i tillegg til en mindre skuff som er perfekt for oppbevaring av pålegg og lignende. Kjøleskuffen finnes med rustfri stålfront, eller med front som er lik din egen kjøkkeninnredning. Kjøleskuffen er energiklasse A+, i likhet med alminnelige kjøleskap.

Trivselsrom

Norcool Kjøleskuff integreres i kjøkkenbenken og bevarer elegansen i ditt kjøkken. Foto av Carl Martin Nordby

Norcool Kjøleskuff integreres i kjøkkenbenken og bevarer elegansen i ditt kjøkken.
Foto: Carl Martin Nordby

Vi legger gjerne inn mye tid og penger for å skape drømmekjøkkenet. Ved å plassere skap, skuffer, hvitevarer og vifter på høydenivå med kjøkkenbenken, får du et rom med en unik åpenhet og eleganse. For å kunne lage en slik løsning, er kjøleskuffen det perfekte alternativet for oppbevaring av kjølevarer, som en integrert del av kjøkkenbenken. Du trenger ikke å bryte opp de lave, rene linjene med et høyt kjøleskap som tar mye plass. Som en følge av utviklingen av norsk moderne matkultur, stiller vi strengere krav til god plass og høy anvendelighet, og vi ønsker effektive og funksjonelle løsninger. Derfor er vi blitt like opptatt av hvordan kjøkkenet er bygget og hva det inneholder, som hvordan det ser ut. Kjøkkenet er hjemmets viktigste rom, og skal være et rom å trives i.